10/02/2021

Çfarë është tokenomics dhe si mund të ringjallë ekonominë

Tokenizimi kombinon biznesin tuaj me teknologjinë blockchain dhe lëshon shenjat e biznesit tuaj që në thelb janë të ngjashme me aksionet. Duke u lidhur me një bllokues, ju gradualisht mund të automatizoni të gjitha proceset e biznesit tuaj. Në të …

10/02/2021

Çfarë është tokenizimi

Tokenizimi është një nga implikimet më emocionuese të teknologjisë blockchain.Ky proces premton të transformojë shoqërinë në një pamje më materialiste dhe të komercializuar, ku të gjithë mund të shijojnë dhe tregtojnë çdo element të bazuar në furnizimin dhe kërkesën. / …

10/02/2021

Pse tokenize

Vlerësimet e fundit vendosin që vlera aktuale e të gjitha pasurive të botës reale të jetë afërsisht 256 trilionë dollarë amerikanë.Megjithëse ky numër në rënie është relativisht i qëndrueshëm, të gjitha këto pasuri ndryshojnë duart rregullisht.Për fat të keq, proceset …

10/02/2021

Avantazhet e tokenizimit

Tokenizimi është një nga implikimet më interesante të teknologjisë blockchain.Ky proces premton të transformojë shoqërinë drejt një pamje më materialiste dhe të komercializuar, ku të gjithë mund të shijojnë dhe tregtojnë çdo element të bazuar në furnizimin dhe kërkesën. Edhe …